VAN’DAN DA 2 İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI AÇIKLAYACAK

Deva Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, Genel Başkanları Ali Babacan’ın katılımıyla Pazar günü gerçekleştirilecek olan 1. Lansman toplantısında 50 belediye başkan adayının açıklanacağını belirtti. Başkan İrven, Van’dan da 2 ilçe belediye başkan adayının 1. Lansman toplantısında açıklanacağını ifade etti.

PAZAR GÜNÜ 50 BELEDİYE BAŞKAN ADAYIMIZI TANITACAĞIZ

AK Parti 81 ilde sahaya inip seçmenine soracak: Seçimi neden kaybettik? AK Parti 81 ilde sahaya inip seçmenine soracak: Seçimi neden kaybettik?

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Deva Partisi Van İl Başkanı Av. Erkan İrven, “Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan katılımıyla Pazar günü 50 belediye başkan adayımızı tanıtacağız. Van’dan da 2 ilçemizin belediye başkan adayları 1. Lansman toplantısında tanıtılacak. Seçim çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Pazar günü yapılacak olan 1. Lansman toplantısının ardından ilçe belediye başkan adaylarımız Van’a gelerek çalışmalarına başlayacaklar. Geri kalan ilçe ve büyükşehir belediye başkan adayımızı ise zaman içerisinde yine Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan katılımıyla düzenlenecek olan lansman toplantılarında açıklayacağız. Şimdiden bütün adaylarımıza başarılar diliyorum. Allah onları muvaffak etsin. Hayırlı hizmetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ