Erzurum'da düğüne giderken feci bir kaza meydana geldi. Erzurum-Çat karayolu Teke Deresi mevkisinde düğün konvoyunun da karıştığı feci bir kaza meydana geldi. Hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

KAZADA 2 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 4 KİŞİ DE YARALANDI

Erzurum-Çat karayolu Teke Deresi mevkisinde hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, C.D. idaresindeki hafriyat kamyonu ile E.A. yönetimindeki otomobil çarpıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İzmir'e gelin götürmek üzere yola çıkan düğün konvoyunda bulunduğu belirtilen otomobildeki yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

10 YAŞINDAKİ BİR KIZ ÇOCUĞUNUN DURUMU AĞIR

Yaralılardan 42 yaşındaki Sevda Aydın ile Serranur Aydın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada çocukların da bulunduğu öğrenilirken, 10 yaşındaki bir kız çocuğunun ağır şekilde yaralandığı belirtildi.

Piknik faciayla sonuçlandı: Anne ve iki kız kardeş akıntıya kapılarak hayatını kaybetti
Piknik faciayla sonuçlandı: Anne ve iki kız kardeş akıntıya kapılarak hayatını kaybetti
İçeriği Görüntüle

KAMYON SÜRÜCÜSÜ JANDARMA EKİPLERİNCE GÖZALTINA ALINDI

Hafriyat kamyonunun sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, kazanın meydana geliş nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA