Van'ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısının 2’nci birleşimi gündem maddelerinin görüşülmesi ile başladı.

EDREMİT’İN 2024 BÜTÇESİ ONAYLANDI

Gündem maddeleri birçoğu karara bağlanırken, 2024 yılında uygulanacak tarife ücretleri ve harçlarla ilgili bütçe görüşmelerine geçildi. Grup sözcülerine verilen söz hakkının ardından 2024 mali yılı bütçesi oylamaya sunularak oy birliği ile kabul edildi.

HER MAHALLEYE EŞİT HİZMET GÖTÜRMEK İÇİN ÇALIŞACAK

Meclis sonrası açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, 2024 bütçesinin hayırlı olmasını diledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Edremit’e daha iyi hizmet sunulacağını vurgulayan Başkan Say, aynı şekilde her mahalleye eşit hizmet götürmek için çalışacaklarını belirtti.

EKONOMİK GELİŞİMİNİ VE YAŞANABİLİR ALANLARI OLUŞTURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ

Edremit'in dört bir yanında çalışmaların startı verildi! Edremit'in dört bir yanında çalışmaların startı verildi!

Başkan Say, “Edremit’in turizme yönelik potansiyel ve değerlerini ön plana çıkararak, ekonomik gelişimini sağlayacak ve yaşanabilir alanları oluşturmayı sürdüreceğiz. Belediye Meclisince kabul edilen mali bütçemizin şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu anlamda bütçeyi onaylayan tüm meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ