UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe, Moldova'nın Zimbru, Beşiktaş ise Arnavutluk'un Tirana takımıyla eşleşti. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasında mücadele edecek Türk kulüplerinin rakiplerinin belirleneceği eşleşmeler sona erdi.

GENİŞ ÖZET | Esenler Erokspor-Adıyamanspor maçının geniş özeti! GENİŞ ÖZET | Esenler Erokspor-Adıyamanspor maçının geniş özeti!

Moldova'nın Zimbru takımı, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı San Marino kulübü La Fiorita'yı konuk etti. Dedechko'nun 35. dakikada kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrılan Zimbru, 2. eleme turuna yükseldi. Gürcistan temsilcisi Dinamo Batumi ise ilk maçın 1-1'lik eşitlik ile tamamlandığı 1. eleme turunun rövanşında Arnavutluk ekibi Tirana'yı ağırladı. Tirana, Lushkja'nın 28 ve Deliu'nun 78. dakikadaki golleriyle karşılaşmada 2-0 öne geçti. Ev sahibi takım, Kapanadze ile 90. dakikada umutlandı ancak maçı 2-1 kazanmayı başaran Tirana, tur atlayan taraf oldu. Bu sonuçlarla Zimbru, Fenerbahçe'nin Tirana ise Beşiktaş'ın rakipleri oldu.

ADANA DEMİRSPOR DA CLUJ'LA EŞLEŞTİ!

Bu sezon Avrupa Konferans Ligi'ne katılan bir diğer Türk kulübü Adana Demirspor da kura sonucu Romanya'nın Cluj takımıyla eşleşmişti. 2. eleme turundaki ilk karşılaşmalar 25-27 Temmuz, rövanşlar ise 1-3 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Adana Demirspor ilk maçını deplasmanda, Beşiktaş ve Fenerbahçe ise sahasında oynayacak.

Kaynak: HABER 7