AK Parti Çaldıran Belediye Başkan adayı Ferman Yıldırım, öğrencilere desteğini sürdürmeye devam ediyor. Çaldıranlı üniversiteli öğrencilerine destek olmak için Çaldıran Kaymakamlığı ve Çaldıranlı iş insanı Ferman Yıldırım arasında işbirliği protokol imzalandı.

116 ÜNİVERSİTELİ ÖĞRENCİYE AYLIK BURS YARDIMI

Çaldıran Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker ile Çaldıranlı İş İnsanı Ferman Yıldırım tarafından imzalanan protokol gereği; “İlçemiz nüfusuna kayıtlı üniversite okuyan (2 yıllık ve 4 yıllık) öğrencilerden 3294 sayılı Kanun kapsamında 116 Çaldıran’lı öğrencinin üniversiteden mezun oluncaya kadar aylık burs yardımı tarafından karşılanacaktır. Kaymakam Türker, imza töreninde bu vesile ile üniversite okuyan öğrencilerimize başarılar dileyerek, öğrencilerimize böyle bir imkan sağlayan İş İnsanı Ferman Yıldırım’a teşekkür ediyorum dedi.

GELECEK DÖNEMLERDE DE YARDIMLAR DEVAM EDECEK

Çaldıran’da Ferman Yıldırım fırtınası! Çaldıran’da Ferman Yıldırım fırtınası!

İş İnsanı Ferman Yıldırım, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ve önceki dönemlerde olduğu gibi gelecek dönemlerde de yardımlarının devam edeceğini belirterek bu girişimlerden ve emeklerinden dolayı Kaymakamımıza; Milli Eğitim Müdürümüze ve personellerine; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.”

İmza töreninde, ilçemizde ekonomik desteğe ihtiyaç duyan öğrencilerin tespitini yapan ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Efeoğlu ve ilçemizin okullarından mezun olup üniversiteye yerleştirdiğimiz öğrencileri belirleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Gülmez de hazır bulundu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ