ŞEHRİVAN ÖZEL - Tüm önemli gün ve haftalarda fark yaratan etkinlikleri imza atan FİLO okulu ve öğrencileri Yerli Malı Haftası’nda yine anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Van’ın en önemli eğitim kuruluşlarından birisi olan hem eğitimdeki başarıları hem de sosyal farkındalık etkinlikleri ile adından söz ettiren Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu (FİLO) 2/E sınıfı öğretmen ve öğrencileri anlamlı bir etkinliğe imza attı.

YİNE FİLO YİNE FARKINDALIK

ÖSYM duyurdu: YDS sonuçları açıklandı! ÖSYM duyurdu: YDS sonuçları açıklandı!

Öğrencileri ile yaptığı etkinliklerle sürekli olarak adından söz ettiren öğretmenlerden birisi olan okul öğretmenlerinden Şenay Bahçe, öğrencileri ile hazırladığı Yerli Malı buluşmasında takdir aldı. Hem yerli malı haftasının ruhuna uygun bir buluşma yapan hem de “Bir Başkadır Benim Memleketim” sloganıyla Van’a özel bir köşe hazırlayan öğretmen ve öğrencileri Van’a özgü değerler, ürünler ve yiyecekleri tanıttı.

ALKIŞLAR ŞENAY ÖĞRETMENE

Hazırladıkları Van köşesinde Van özgü ürünleri öğrencileri ile tanıtan Şenay Öğretmen, okul idaresi, öğretmenleri ve ziyaretçilere tam bir Van tanıtımı yaptı. Van mutfağına özgü ürünleri ve Van Kahvaltısını aynı zamanda misafirlere de tattıran öğretmen ve öğrencileri Yerli Malı Haftası’nın en anlamlı uygulamalarından birini hayata geçirmiş oldu. Okul müdürü Selçuk Kalelioğlu ve öğretmenler de bu etkinliğe katılarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞARILARIYLA DA GÖZ DOLDURUYORLAR

Şenay Bahçe ve öğrencileri neredeyse tüm önemli gün ve haftalarda sergiledikleri performans ile göz doldururken aynı zamanda eğitimde de başarılı bir profil çiziyor. Şenay Öğretmenin öğrencileri henüz 2’inci sınıfta başarılı bir grafik çizerken düzenlenen ölçme ve değerlendirme uygulamalarında da başarılarıyla dikkat çekiyor.

Kaynak: ÖNDER BİLALOĞLU / ŞEHRİVAN