Galatasaray'ın 6 milyon euro ödeyerek kadrosuna kattığı Lucas Torreira'ya Milan resmen talip oldu. Sarı-kırmızılı futbolcunun menajeri tarafından, AC Milan'ın oyuncuyla anlaştığı ve bu durumun Galatasaray'a iletildiği ortaya atıldı.

Galatasaray'ın, sezon başında Arsenal'den kadrosuna kattığı Lucas Torreira için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İtalyan basınında yer alan habere göre Milan'ın, Uruguaylı futbolcuyla prensipte anlaştığı duyuruldu.

Fenerbahçe yönetimi ligden çekilme kararı için toplanıyor Fenerbahçe yönetimi ligden çekilme kararı için toplanıyor

TORREİRA, İTALYA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Geçtiğimiz sezon İtalyan kulübü Fiorentina forması giyen Lucas Torreira, Serie A'ya dönme konusunda oldukça istekli. Geçtiğimiz dönemde Lucas Torreira'nın geleceği hakkında İtalyan basınına konuşan menejer Pablo Bentancur, oyuncunun İtalya'ya dönmek istediğini resmen açıklamıştı.

ASLAN'IN BEKLENTİSİ 15 MİLYON EURO

Galatasaray'da ortaya koyduğu oyunla Avrupa'nın dikkatini tekrardan çekmeyi başaran Lucas Torreira için beklenen bonservis bedeli belli oldu. Galatasaray yönetimi Uruguaylı futbolcu için 15 milyon euro ve üzeri teklifleri değerlendirmeye alacak. Galatasaray formasıyla bu sezon 32 resmi maça Lucas Torreira, gol katkısı veremezken, 1 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ

Editör: Necmettin Dursun