Bu sezon 24. şampiyonluğunu kazanmak isteyen Cimbom, gelecek yaz transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başladı.

HEDEF: JORGINHO

Galatasaray devre arasında ilgilendiği Arsenal'ın tecrübeli yıldızı Jorginho'yu sezon sonunda kadrosuna katmak için hazırlıklara başladı. Birçok kulübün de ilgilendiği İtalyan oyuncu için elini çabuk tutmaya karar veren yönetim, futbolcunun menajeriyle temas geçti. İngiliz devi ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli futbolcu bu sezon takımında 28 maçta 1 gol kaydederken, 1 asist yaptı.

ARIAS TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME

Türkiye'nin Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar belli oldu! Türkiye'nin Galler ve İzlanda maçlarını oynayacağı stadyumlar belli oldu!

Sarı-kırmızılı kulübün transfer listesindeki isimlerden Fluminense forması giyen Jhon Arias'ta da önemli gelişmeler meydana geliyor.

26 yaşındaki Kolombiyalı sağ kanat oyuncusunun menajeri, AS gazetesine verdiği demeçte Galatasaray'dan transfer teklifi aldıklarını itiraf etti. Menajer ayrıca İspanyol ekibi Sevilla'nın da Arias ile ilgilendiğini belirtti.

OSORIO TAKİBE TAKILDI

Sarı-kırmızılı takım için sürpriz bir isim gündeme geldi. Yetenek avına çıkan Galatasaray'ın scout müdürü Francis Cagigao, Şili'nin Arnavutluk'la karşılaştığı hazırlık maçında görülmüştü. İspanyol futbol adamının, Midtjylland forması giyen Dario Osorio'yu takip ettiği öne sürüldü.

Scout müdürü Francis Cagigao, "Osorio hakkında ayrıntılı bir rapor hazırlıyorum. Altyapı takımlarından beri birlikte çalıştığımız bir çocuk. Modern, elit bir futbolcu profiline sahip. Buraya gelmemi sağlayan birçok faktör var" dedi. Sarı-kırmızılı yönetim, Midtjylland'ın 20 yaşındaki Şilili sağ kanadı için teknik heyetin kararına göre harekete geçecek.

Midtjylland, gündeme gelen Osorio için sezon başında 5 milyon euro ödeme yapmıştı. Aslan'ın yakın takibe aldığı Dario Osorio bu sezon başında 5.2 milyon euro'ya Universidad de Chile'den Midtjylland'a transfer oldu.

Danimarka ekibinde 16 maça çıkan 20 yaşındaki sağ kanat, 6 kez gol sevinci yaşadı. 2028'e kadar sözleşmesi bulunan genç yıldız adayı, Şili Milli Takımı'nda ise 4 kez görev yaptı.

RAFA SILVA BOMBASI

Portekiz'in Record gazetesi, Benfica ile kontratının sonuna gelen Rafa Silva'ya Galatasaray'ın teklif yaptığını duyurdu. Haberde, Cimbom'un 30 yaşındaki 10 numara oyuncusuna yıllık 3.5 milyon euro'dan 3 senelik sözleşme teklif ettiği ileri sürüldü.

SOL BEKE RIDVAN

Galatasaray sol bek bölgesi için ise eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz ile ilgileniyor. Ancak Rangers'ın Rıdvan'ı kiralamaya yanaşmaması transferin önündeki en büyük sorun. 

Kaynak: HABER7.COM