Liverpool'da büyük gerginlik: Klopp ve Salah tartıştı! Liverpool'da büyük gerginlik: Klopp ve Salah tartıştı!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Zalgiris'i 1-0 mağlup ederek 2. eleme turunu 3-2'lik toplam skorla geçti. Sarı-kırmızılı takım, 3. eleme turunda Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. Galatasaray'ın Olimpija Ljubljana’yı elemesi halinde play-off'taki muhtemel rakipleri belli oldu.

Temsicimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında Zalgiris'i 1-0 mağlup etti ve toplamda 3-2'lik skorla tur atladı. Sarı-kırmızılı takım, 3. eleme turunda Olimpija Ljubljana ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Antwerp, Slovan Bratislava-Maccabi Haifa, Molde-Klaksvik, Rakow-Aris Limassol olarak belirlendi. Kuralar ise 7 Agustos'ta çekilecek.

İLK MAÇ 9 AĞUSTOS'TA

Galatasaray-Ljubljana eşleşmesinin ilk maçı 9 Ağustos, ikinci maçı ise 15 Ağustos tarihinde oynanacak. Galatasaray, Ljubljana'yı elemesi durumunda ise play-off turuna yükselecek.

KURALAR 7 AĞUSTOS'TA

Galatasaray'ın play-off'taki muhtemel rakipleri de belli oldu. Şampiyonlar Ligi'ndeki play-off turu kuraları 7 Ağustos tarihinde çekilecek.

İşte sarı-kırmızılı takımın play-off'taki muhtemel rakipleri;

Antwerp (Belçika)

Slovan Bratislava (Slovakya) / Maccabi Haifa (İsrail)

Molde (Norveç) / Klaksvik (Faroe Adaları)

Rakow (Polonya) / Aris Limassol (Güney Kıbrıs)

Kaynak: HABERLER.COM