ŞEHRİVAN HABER: FATMA POLATCAN- ŞABAN BEYAZSAÇ

AK Parti Genel Merkezi Ramazan ayı kapsamında 81 ilde eş zamanlı iftar programı düzenledi. Van'da da 15 Temmuz Parkı’nda düzenlenen program yoğun ilgi görürken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayınla bağlanarak vatandaşlara seslendi. 

Düzenlenen iftar programına MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar ve İrfan Kartal, AK Parti Eski İl Başkanları Zahir Soğanda ve Abdullah Aras, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman ve partililer katıldı.

TÜRKMENOĞLU: BUGÜNE KADAR DOKUNMADIĞIMIZ İNSAN KALMADI

İftardan sonra programda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Ramazan ayında vatandaşlarla bir araya geldiklerini vurguladı. AK Parti teşkilatının Ramazan ayında 117 bin vatandaşla iftarda bir araya geldiğini belirten Türkmenoğlu, “Ramazan ayının 1’inci günü bu işe başladık. AK Parti teşkilatımız tüm kadrolarıyla 13 ilçede eş zamanlı iftar sofraları kurdu. Gençlerle beraber olduk. Yaşlılarımızı, hastalarımızı ziyaret ettik. Bu manevi havayı hep birlikte soluduk. 30 günlük Ramazan’ımızın son gününe yaklaşıyoruz. AK Parti teşkilatlarımız ilk günden bugüne kadar aşağı yukarı 117 bin insanla bu 30 gün içerisinde iftar yaptı. Bugüne kadar dokunmadığımız insan kalmadı” diye aktardı.

“RAMAZAN HAVASINI TELAFFUZ ETTİK”

Türkmenoğlu, Ramazan ayı boyunca yaptıkları çalışmaları da anlatarak, “Bugün eş zamanlı olarak ilçelerimizde de iftar yapılıyor. Ramazan ayı boyunca teşkilat mensuplarımızın yanı sıra gençlerimiz iftara ‘5 kala programı’ çerçevesinde caddelerde vatandaşlarımızla buluştu. Kadın kollarımız evlere gitti. Milletvekillerimiz hiçbir zaman bu kentten ellerini çekmediler. Bizimle beraber bu Ramazan ayını idrak ettiler. Entegre bir şekilde birbiriyle koordineli olan teşkilatlarımız elhamdülillah 30 günümüzü ziyadesiyle Ramazan havasını telaffuz ettik. Bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarıma şükranlarımı sunuyorum. Allah tutmuş olduğunuz tüm oruçları yüce katında kabul etsin. İbadetlerinizi makbul eylesin. Geçmiş Kadir Gecenizi de, yapmış olduğunuz tüm duaları da Allah kabul etsin. Ağız tadıyla, gönül birliğiyle Rabbim hepimizi bayram sevinciyle bir bayram yaşamaya vesile kılsın. Tüm teşkilatımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi.

GÜLAÇAR: 20 YILDIR BÜYÜK HİZMETLER YAPTIK

Programda konuşan AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri GÜLAÇAR, AK Parti’nin dünyada önde gelen bir parti olduğunu ifade ederek şunları kaydetti: “Bizler AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önde gelen partilerinden biriyiz. Mazlum coğrafyaların insanlarının ülkelerinin bize baktığı, bizden medet umduğu, bizden yardım istediği bir partiyiz. Bu ülkeye 20 yıldır büyük hizmetler yaptık. Büyük işler başardık. Rabbim nasip ederse 2023 itibarıyla yine aynı coşkuyu, yine aynı heyecan, aynı samimiyetle yolumuza devam edeceğiz. Şu an dünyada ve ülkemizde ekonomik sıkıntılarımız var. Ama şundan emin olun Allah’ın izniyle biz bu ekonomik sıkıntıları da aşacak güçteyiz.”

KARTAL: VAN’IN YARARINA OLAN BÜTÜN İŞLERİN TAKİPÇİSİYİZ

AK Parti Van Milletvekili İrfan Kartal, kentteki sorunların takipçisi olduklarını dile getirerek, “Ramazan ayı bereket ayıdır. Buluşma ayıdır. Bizleri bir araya getiren yüce Rabbime şükürler olsun. Önümüzde bir seçim olacak. Bu seçim sadece Türkiye’nin seçimi değil bütün dünyanın seçimidir. Bu yüzden hepimiz bu seçimde asker gibi çalışacağız. Biz milletvekilleri de, il başkanımız da, valimizle birlikte belediye başkanımızla Ankara’da Van’ın yararına olan bütün işlerin takipçisiyiz. Aranızdayız. Her zaman bizlere ulaşabilirsiniz” şeklinde konuştu.

KAYATÜRK: İNSANIMIZ UMUDU AK PARTİ’DE GÖRÜYOR

AK Parti MKYK Üyesi Burhan Kayatürk, Ramazan ayı boyunca illeri ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi: “Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz çalışıyor. Biz de bu Ramazan’da Cumhurbaşkanımızın talimatıyla bütün illeri ziyaret ettik. Hemen hemen her MKYK üyesi 4-8 arasında ili ziyaret etti. Bizim de birkaç ili ziyaret etme şansımız oldu. Ancak ben bugün burada görüyorum başta il başkanlarımız olmak üzere kanaat önderlerimiz, çok önemli değerlerimiz herkes aramızda bizimle beraber bugünü geçirmeye çalıştı. Doğrusu hassas bir dönemdeyiz. Dünya çok büyük bir ekonomik krizden geçiyor. Aynı şekilde Türkiye’de bundan etkilendi maalesef. Cumhurbaşkanımızın deyişiyle içimizi yakan fiyat artışları var. İnsanımız bu ekonomik sıkıntılar içerisinde yine umudu AK Parti’de ve Cumhurbaşkanımızda görüyor.”

Editör: TE Bilisim