ŞEHRİVAN HABER: FATMA POLATCAN

Van Valiliği tarafından hayata geçirilen “Sosyal Destek Hızır Van” projesi kapsamında ekipler kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor. Van Valisi Ozan Balcı'nın göreve gelir gelmez hayata geçirdiği proje hanelere ulaşmaya devam ediyor. Van Valisi Ozan Balcı’nın yaptığı açıklamada yaklaşık 6 ay önce hayata geçirilen projenin 49 bin hane ve 215 vatandaşa ulaştığı belirtildi.

BU EKİPLER HIZIR GİBİ!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın göreve gelir gelmez başlattığı Sosyal Destek Hızır Van Projesi, vatandaşlardan gelen talep ve sorunlara anında karşılık vererek muhtemel mağduriyetleri kısa sürede çözüme kavuşturuyor. Van Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen ve ihtiyaç sahiplerinin sorunlarının kısa zamanda çözülmesini hedefleyen 'Sosyal Destek Hızır Van Projesi', 150 personelden oluşan 50 ekiple aktif olarak devam ediyor.

6 AYDA 215 VATANDAŞ VE 49 BİN HANEYE ULAŞTILAR

Şu ana kadar yüz binlerce vatandaşa ulaşan proje hız kesmeden devam ederken, Van Valisi Ozan Balcı başkanlığında projenin değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Van Valisi Ozan Balcı, 150 personelden oluşan 50 ekibin, 13 ilçede taleplere çözüm odaklı çalıştığını belirtti. Balcı, projenin 6 ayda 49 bin 169 hanede 215 bin vatandaşa ulaştığını söyledi.

BALCI: EKİBİMİZ, HALKIMIZIN HİZMETİNDE

Balcı, “Sosyal Destek Hızır Van Projesi, vatandaşlarımızın hayatına dokunan bir çalışmadır. 50 ekibimiz kentimizdeki fakir, fukara, garip, gureba, yetim, öksüz ve kimsesizlerin 24 saat hizmetindedir. Allah’tan başka kimsesi olmayanların devlet olarak her zaman yanındayız. Kimseyi aç ve açıkta bırakmayarak, ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim