ŞEHRİVAN HABER: FATMA POLATCAN

Türkiye genelinde her gün trafik kazaları yaşanıyor. Günümüzün en önemli sorunları arasında yer alan trafik kazaları birçok sebepten dolayı yaşanıyor. Dikkatsiz araç kullanımı çoğu zaman ölümlere ve yaralanmalara sebep oluyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, ölümlere ve yaralanmalara neden olan unsurlar arasında sürücüler ilk sırada yer alırken, sürücüleri yayalar ve araçlar izliyor.

VAN’DA OCAK AYINDA 233 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ…

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da ocak ayında 233 kaza meydana geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da ocak ayında ölümlü-yaralanmalı kaza sayısı 90, maddi hasarlı kaza sayısı ise 143 oldu. Verilere göre, ocak ayında Van’da meydana gelen kazalarda hayatını kaybeden sayısı 2, yaralı sayısı ise 153 oldu.

TÜRKİYE’DE OCAK AYINDA ÜLKEDE 39 BİN 940 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, ocak ayında ülkede 39 bin 940 trafik kazası meydana geldi. Ocak ayında meydana gelen ölümlü kaza sayısı 151, yaralanmalı kaza sayısı 14 bin 821, maddi hasarlı kaza sayısı ise 24 bin 968 oldu. Verilere göre, ocak ayında kaza yerinde 185 kişi hayatını kaybederken, 22 bin 169 kişi yaralandı.

Editör: TE Bilisim