Kaçak altın madeninde facia: Çok sayıda ölü var! İşte ilk görüntüler... Kaçak altın madeninde facia: Çok sayıda ölü var! İşte ilk görüntüler...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Van’dan deprem bölgesine giden psikososyal destek ekipleri, depremden etkilenen vatandaşlar için psikolojik yardım çalışmalarını sürdürüyor. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olan Vanlı ekipler, depremden etkilenen Malatyalı vatandaşlara psikososyal destek sağlıyor.

Malatya'da hayatın normale dönmesi için Van Valiliği öncülüğünde başlatılan çalışmalar devam ediyor. Depremin ilk günlerinden itibaren depremzedeler için başlattıkları psikolojik destek çalışmalarını sürdüren ekip, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenerek ruhsal travmalara karşı psikolojik destek uygulamaları yapıyor.

Psikososyal destek ekipleri, depremden etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için konteynerleri gezip depremzede vatandaşları dinleyerek, afetzedelerin yaralarını sarmak için yoğun çaba gösteriyor.

Editör: TE Bilisim