ŞEHRİVAN HABER: Geçtiğimiz günlerde Vanspor’da 3 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştı. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şehrivan TV’nin Spor Şehri Van programına konuk olan Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak; Haydar Yılmaz, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağır’ın tekrar kadroya alındığını açıkladı.

3 FUTBOLCU YENİDEN KADROYA ALINDI…

Kıyak açıklamasında, “Bizler kendi aramızda yaşadığımız sağlıksız iletişimden dolayı bu arkadaşların bir yola gitmesi. Bizler alacaklarımızı almadan idmana çıkmayacaklarını bize dile getirdiler. Böyle bir karar aldılar. Bizler bu kardeşlerimizle istişareler yaparken bunları doğru bulmadığımızı, yapılanın yanlış olduğunu düşünerek aldığımız karar doğrultusunda 3 kardeşimiz hakkında süresiz kadro dışı kararı aldık. Futbolcu kardeşlerimizle bir toplantı yaptık. Biz alacaklarımızı almadan idmana çıkmayız kararı bizi bozdu. Futbol tarihinde primlerden dolayı idmana çıkmayan nadir takımlar vardır. Şu an ülkede bir ön binlerce insan can vermiş. Bunun doğru zaman olmadığını düşünerek yönetimde yer alan arkadaşlarımızla istişareler yaparak böyle bir karar aldık” dedi.

“VANSPOR İÇİN TOP KOŞTURACAKLAR”

Futbolcuların tekrar kadroya alındığını dile getiren Kıyak, “Futbolcular, ‘Başkanım fevri davrandık, doğru değildi’ dediler. Kendileriyle bir araya geldik. Doğruları, yanlışları tartıştık. Bu kardeşlerimiz tekrar yarın Vanspor için top koşturacaklar. Bizim bu kardeşlerimizle hiçbir sıkıntımız yok. Aslanlar gibi çıkıp idmanlarda emek verecekler. Kulübün yararına bazı şeyler düşünülür. Yapılanın yanlış olduğunu kendilerine arz ettik ve affetmek bize kalır” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim