Türkiye 31 Mart’ta yapılacak seçimler için siyesi partilerde hareketlilik devam ediyor. Vanlı Eğitimci, siyasetçi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevdalısı olarak tanınan Ahmet Koçak, Van Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı oldu.

Son dönmelerde parti içi çalışmalarından sıkça adını duyuran ve Van’ın sevilen yüzü Ahmet Koçak Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. 66 Yaşında Açık Öğretim Fakültesi İlahiyat Bölümü'nü tamamlayan Ahmet Koçak, Büyükşehir için büyük planlarımız var dedi.

"HİÇBİR ZAMAN DAVAMDAN VAZGEÇMEDİM"

Bakanlık duyurdu! Destek ödemeleri hesaplara yatıyor... Bakanlık duyurdu! Destek ödemeleri hesaplara yatıyor...

Erdoğan Sevdalısı olarak yakından tanınan ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Koçak, “Cumhurbaşkanımız İstanbul Belediye Başkanı iken bende o dönem İstanbul'da Milli Eğitim'de Sosyal Tesis Müdürlüğü yapıyordum. Sayın Cumhurbaşkanımızı o zamandan beri tanıyorum ve kendisini o günden bu yana çok seviyorum. AK Parti kurulduğu günden bu yana içerisinde yer alıyorum. O günden bu yana ona olan sevgimi devam ettiriyorum. 2001 yılında AK Parti kurulduktan sonraki bütün dönemlerde, partime bağlı kalarak her dönem aday oldum. 6 dönem milletvekili adayı, 2 dönem belediye başkan adayı, 2 dönem de il başkan adayı oldum. Hiçbir zaman bana adaylık verilmemesine rağmen bu davamdan vazgeçmedim. Ben bu devlet ve bu bayrak için canımı seve seve feda etmeye hazırım.” İfadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ