Havalimanında gerçekleştirilen gümrük kontrolünde ortaya çıkan olay şaşkınlık yarattı. Meksika’dan Almanya’ya gelen 45 yaşındaki bir yolcunun valizinde, şampuan ve krem şişeleri ile plastik kapların arasına gizlenmiş çok sayıda sürüngen bulundu. Aralarında engerek ve çıngıraklı yılanların da olduğu hayvanların yasa dışı yollarla ülkeye sokulmaya çalışıldığı değerlendirilirken, hayatta kalan sürüngenlerin bakımını Almanya’daki bir yılan çiftliği üstlendi.

İnşaatta elektrik akımına kapılan Vanlı gencin ölümüyle ilgili şok iddia! Çalışma arkadaşı bir bir anlattı
İnşaatta elektrik akımına kapılan Vanlı gencin ölümüyle ilgili şok iddia! Çalışma arkadaşı bir bir anlattı
İçeriği Görüntüle

VALİZDEN 37 CANLI ZEHİRLİ YILAN ÇIKTI

Ekipler valizde uyuşturucu bulamadı; ancak şampuan ve krem şişeleri, plastik kaplar ile çorap yumakları içine gizlenmiş engerekler, çıngıraklı yılanlar ve iguanalar dahil olmak üzere çok sayıda yılan ve kertenkele türü ele geçirdi. Köln Gümrük Dairesi Sözcüsü Jens Ahland, havalimanındaki meslektaşlarının valizlerdeki sıra dışı eşyalara alışkın olduğunu ancak daha önce Meksika'dan gelen 37 canlı zehirli yılan ve 55 kertenkele ile hiç karşılaşmadıklarını belirtti.

ŞÜPHELİNİN AÇIKLAMASI PES DEDİRTTİ

İsmi açıklanmayan şüpheli, memurlara hayvanları Brezilyalı bir tanıdığına iyilik olsun diye getirdiğini söyledi. Hayatta kalan hayvanların bakımını Almanya'daki bir yılan çiftliği üstlendi.

Kaynak: ENSONHABER