Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilen Solmaz alınan karara tepki göstererek şunları söyledi: "Şahsım adına haberim olmayan bir uzaklaştırma kararı almışım özelikle teşkilatım ve Gevaş halkı bunu çok iyi biliyor ki 5 ay önce parti binasını kapatıp Partiden tam anlamıyla istifa ettiğimi yetkili organlara bildirmiştim. 5 aydır istifa eden bir başkan nasıl olurda görevden uzaklaştırılabiliyor. kamuoyunun takdirine sunuyorum.

Yetkili organlara istifamı verdikten sonra hemen akabinde yetkili organlar  tarafıma telefon açarak bu süreçte bizi yalnız bırakma yerel seçimler sürecinde destek olunuz denildi tabi ben bu süreci sürdüremeyeceğimi ve devam ettiremeyeceğimi taraflarına bildirmistim.

Kira getirisi en düşük iller belli oldu! İşte kira getirisi en düşük iller... Kira getirisi en düşük iller belli oldu! İşte kira getirisi en düşük iller...

3 yıllık süreçte maddi ve manevi olarak üstlenmiş olduğumuz bu görevi layıkıyla yerine getirdiğime inanıyorum 3 yıl boyunca kapı kapı gezerek halkımıza anlatmış olduğumuz DEVA partisinin yolundan saptığını ve bugün itibariyle yanlış insanlar ve yanlış hesaplar tarafından yönetildiğini üzülerek belirtmek istiyorum.

Daha geçtiğimiz hafta istifa ettiğim halde buyurun gelin 3 yıllık bir fedakarlığınız var Partimizin Belediye Başkan adayı olun v.b gibi çağrılar yapıldı tarafıma bugün itibariyle ise sözde uzaklaştırma vermişler ben şahsım adına şunu diyebilirim ki benim yetkili organların tekliflerini kabul etmediğim ve partiyle birlikte bu süreçte yürümediğimden dolayı kendilerince siyasi sürecimi zedeleyen çabalarını halkın takdirine bırakıyorum."

Kaynak: HABER MERKEZİ