Türkiye’de son dönemlerde artarak devam eden şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi… Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde ikisinin akraba olduğu belirtilen 3 arkadaşını öldürdüğü öne sürülen K.Ç. (30), polis ekiplerinin teslim ol çağrısına uymayarak kendi yaşamına son verdi.

ÖLENLERİN İSİMLERİ BELLİ OLDU
Dün akşam Ankara’nın Yenimahalle Anadolu Caddesi 500. Sokak’taki bir apartmanda Mehmet Emre Çallı (28), Enes Çallı (29) ve Mehmet Büyükırmak (35) ölü bulundu. Vücutlarında kurşun ve bıçak izleri tespit edilen 3 kişinin cenazeleri, incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

ŞÜPHELİNİN SAKLANDIĞI YER TESPİT EDİLDİ
Cinayetlerin ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheli K.Ç.’nin saklandığı yeri belirledi. Polis ekiplerinin teslim ol çağrısına uymayan K.Ç., yaşamına son verdi.

CİNAYETİN NEDENİ BELLİ OLDU
Arkadaşlarıyla tartıştıktan sonra cinayetleri işlediği öne sürülen şüphelinin cenazesi de incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Tartışmanın nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili incelemelerin sürdüğü bildirildi.



