Döviz kurlarındaki dalgalanma ve brent petrol fiyatları nedeniyle akaryakıt ücretlerindeki değişim sürüyor. Brent petrol fiyatlarındaki değişim devam ederken akaryakıt fiyatlarına yeni bir indirim geliyor. 8 Aralık Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere; benzin grubunda 2,13 liralık, motorin grubunda ise 1,88 TL fiyat indirimi bekleniyor.

Brent 79 dolar seviyesine geriledi

İniş ve çıkışlı devam eden fiyatlarla ilgili araç sahiplerini sevindiren bir haber geldi. Brent petrol fiyatı 79 dolar seviyesine kadar geriledi.

Benzin ve motorine indirim

Bu kapsamda 8 Aralık Perşembe gününden itibaren motorin grubunda 1,88 TL, benzin grubunda ise 2,13 liralık indirim bekleniyor. İndirimin gelmesi durumunda benzin 20 liranın altına inecek.

Akaryakıt 9 ay önceki fiyatlarına düşecek

Petrol fiyatlarındaki dalgalanma ile akaryakıt piyasası oldukça hareketli günler geçiriyor, geçtiğimiz hafta 1,16 TL zam yapılan motorinin litre fiyatı için indirim geldi. Çarşamba gecesinden itibaren benzine 2.15, motorine 1.90 lira indirim gelecek. Benzin, Nisan 2022'den bu yana ilk kez 20 liranın altına gerileyecek. 

Güncel akaryakıt fiyatları...

İstanbul'da motorin litre fiyatı ortalama 22,97 liradan Benzinin litresi ise ortalama 20,17 liradan satılıyor.

Van'da Benzin 20,93 TL'den satılırken Motorin 23,78 TL'den satılıyor.

Editör: TE Bilisim