Öğretmenlere atama müjdesi! Atama takvimi ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar Öğretmenlere atama müjdesi! Atama takvimi ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar

Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.45 itibarıyla kapanışa göre yüzde 2,36 düşüşle 71,25 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 65,38 dolardan alıcı buldu. Arz tarafında ise piyasalarda, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı bazı üretici ülkelerden oluşan OPEC+ grubunun gelecek dönem üretim politikalarına yönelik 3 Nisan'da gerçekleştirileceği toplantı izlenecek. Brent petrolde teknik olarak 71,45 ile 71,77 dolar aralığının direnç, 71,13 ile 70,81 dolar aralığının ise destek bölgesi olarak izlenebileceği belirtiliyor.

MOTORİNE PEŞ PEŞE İNDİRİMLER GELDİ

Geçtiğimiz hafta ABD’de üç bankanın iflas etmesi ile sarsılan piyasalarda, İsviçre’nin en büyük ikinci bankası olan Credit Suisse hisselerinde görülen rekor kayıpla satışlar hızlanmış ve petrol fiyatları sert gerilemişti. Bu gelişme yurt içinde akaryakıt fiyatlarına peş peşe iki gün indirim olarak yansıdı. Ancak sektör temsilcilerinden elde edilen son dakika bilgisine göre motorin litre fiyatları için bu gece yarısı zam gözüktü. 15 Mart’ta 71 kuruş, 17 Mart’ta ise 1,34 TL olmak üzere toplamda 2,05 TL indirim yapılan motorin fiyatları 20 TL’nin altına gerilemişti. 

BENZİN VE MOTORİNE İNDİRİM VAR MI?

Sektör kaynaklarının aktardığına göre, bu geceden itibaren geçerli olmak üzere motorinin litre fiyatına 81 kuruş zam gelecek. Benzinde ise fiyat değişimi olmayacak.

GÜNCEL AKARYAKIT POMPA FİYATLARINA GÖRE

İstanbul

Motorin litresi 19.55

Benzinin litresi 20.49

Ankara

Motorin litresi 19.99

Benzinin litresi 20.91

İzmir

Motorin litresi 20.08

Benzinin litresi 20.91

Fiyatlar iller, ilçeler ve bayiler arasında farklılık gösteriyor.

Mazota bu gece yarısından itibaren 81 kuruşluk zam yapılması bekleniyor. Benzin grubunda ise fiyat değişimi beklenmiyor. Benzine en son bir ay önce indirim yapılmıştı.

HABER GLOBAL-CUMHURİYET

Editör: TE Bilisim