ŞEHRİVAN HABER: 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar sürüyor. Van’da da bu anlamda çalışmalar devam ederken, CHP Van milletvekili aday adayı Aziz Örek de geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığını duyurmuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ve İran farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ve İran farklı şeyler söylüyor

OYUNCU CEM DAVRAN, ÖREK İÇİN KILIÇDAROĞLU’NA SESLENDİ

Örek’in milletvekili aday adaylık başvurusuna bir destek oyuncu Cem Davran’dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Örek, “Değerli dostlar; Önceden bahsettiğim gibi üniversitedeki görevimden istifa ettim ve adaylık başvurumu CHP Genel Merkezinde tamamladım. Halisane duygular ile çıktığım bu yolda insanımız, şehrimiz ve ülkemiz için en güzelini, en adaletlisini temenni ediyorum” ifadelerini kullanırken, oyuncu Cem Davran Örek’in paylaşımını destekleyerek şu açıklamayı yaptı: “Van için Türkiye için çok kıymetlidir kardeşimiz. Yıllarca birlikte emek verdik çocuklarımız için, geleceğimiz için. Şimdi vekil olmak için başvurmuş, benim hakkım helâldir, yolu açık olsun, dilerim CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu kalbimizin sesine kulak verir.”

Editör: TE Bilisim