Fenerbahçe Altay Bayındır ile ikinci Tuncay Şanlı vakası yaşayabilir. Sarı-Lacivertlilerin hâlâ yeni sözleşme imzalayamadığı Altay Bayındır, kendisine talip olan Avrupa devine sıcak bakıyor. Sezona iyi başlayamayan ve birçok maçta taraftarlarca protesto edilen milli eldivenin olası transferi akıllara Tuncay Şanlı olayını getirdi.

ALTAY BAYINDIR TRANSFERİ TUNCAY ŞANLI OLAYINI HATIRLATTI

Fenerbahçe ile henüz yeni sözleşme yapmayan Altay Bayındır, kendisine talip olan Avrupa devine yeşil ışık yaktı. Milli kalecinin Fenerbahçe'den bedelsiz ayrılma olasılığı doğarken, ikinci Tuncay Şanlı vakası yaşanabilir.
ALTAY BAYINDIR INTER'İ İSTİYOR

Sabah'ın haberine göre Altay Bayındır, Inter'den ilk 11 garantisi istedi. İtalyan devine gitmeyi kabul eden 24 yaşındaki kaleci, Fenerbahçe'ye bonservis kazandırmadan takımdan ayrılabilir. Bu olay akıllara Tunca Şanlı'yı getirdi.

TUNCAY ŞANLI DA BEDAVAYA GİTMİŞTİ

Fenerbahçe, 2002-03 sezonu başında transfer ettiği Tuncay Şanlı ile 2007-08 sezonu öncesi yeni sözleşme imzalamak için uzun süre temaslarda bulunmuş ancak oyuncuyu ikna edememişti. Fenerbahçe'nin tüm tekliflerini reddeden Tuncay Şanlı, bedelsiz olarak Middlesbrough'ya transfer olmuştu.

600 BİN EURODAN 13 MİLYON EUROYA

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ı 2019-20 sezonu başında Ankaragücü'nden 1,5 milyon euroya transfer etmişti. Sarı-Lacivertlilere transfer olduğu dönemde piyasa değeri 600 bin euro olan Altay Bayındır bu rakamı 13 milyon euro seviyesine çıkardı.

Editör: TE Bilisim