VAN VALİLİĞİ’NDEN KAR YAĞIŞI UYARISI GELDİ

Van Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Bugün 27.12.2022 (Salı) öğle saatlerinden gece saatlerine kadar; ilimizin güney kesimlerinde kar yağışı beklendiğinden, yüksek rakımlı karayolu geçitlerinde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.” Denildi.

DOĞU ANADOLU

Havanın bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden gece saatlerine kadar; Van’da güney kesimlerinin kar yağışlı geçeceği ve Erzurum, Bingöl, Bitlis ve Muş'ta öğle saatlerinden itibaren ise bölge genelinde aralıklı hafif kar ve karla karışık yağmurlu olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde pus ve sis bekleniyor.

VAN °C, 3°C

Çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

AĞRI °C, 4°C

Çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli

ERZURUM °C, -2°C

Çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

MALATYA °C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli

MUŞ °C, 6°C

Öğle saatlerinden sonra hafif kar yağışlı

HAKKARİ °C, 6°C

Çok bulutlu ve hafif kar yağışlı

BİTLİS °C, 3°C

Çok bulutlu ve hafif kar yağışlı

BUGÜN DOĞU’DA KAR VE SOĞUK HAVA ETKİLİ OACAK

Karadeniz Bölgesi'nin tamamı, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Doğu Anadolu'da kar yağışı bekleniyor. Kalan kesimlerin genellikle parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ

Marmara'nın doğusu, Karadeniz Bölgesi, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile İç Anadolu'nu tamamında yağış bekleniyor. Yağışlar kıyı kesimlerde yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Kalan kesimlerin parçalı, yer yer çok bulutlu olması bekleniyor.

PERŞEMBE GÜNÜ

Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri dışında kalan yerlerde yağış beklenmiyor. Yurt genelinin parçalı bulutlu, yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Editör: TE Bilisim