Meteorolojiden edinilen son meteorolojik değerlendirmelere göre; Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Bolu, Düzce ve Zonguldak çevrelerinin yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu’da havanın parçalı ve az bulutlu don ve buzlanmaya bağlı sis ve pus hadisesi bekleniyor. Yağışların; Edirne, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Manisa, Aydın, Denizli, Muğla ve akşam saatlerinden sonra Antalya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. İç kesimlerde ise yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Havanın Van ve bölge genelinde parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin edilirken Sabah ve gece saatlerinde buzlanma, don, sis ve pus hadisesinin görülmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde daralma, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

VAN °C, 2°C

Parçalı az bulutlu

AĞRI °C, 2°C

Parçalı az bulutlu

HAKKARİ °C, 4°C

Parçalı az bulutlu

BİTLiS °C, 2°C

Parçalı az bulutlu

ERZURUM °C, 2°C

Parçalı az bulutlu

MALATYA °C, 7°C

Parçalı az bulutlu

MUŞ °C, 5°C

Parçalı az bulutlu

DON VE BUZLANMA UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis hadisesinin beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde daralma, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Editör: TE Bilisim