ŞEHRİVAN HABER/ Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan en son değerlendirmelere göre; Ülke genelinde havanın parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu (Eskişehir hariç), Karadeniz, Malatya, Erzincan, Tunceli, Kars ve Ardahan çevreleri ile Kırklareli'nin kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu'nun kıyı kesimlerinde kuvvetli olması beklenen yağışların; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu bölgelerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

DOĞU ANADOLU

Meteoroloji tarafından yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Van ve bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, Malatya çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

VAN 5°C

Parçalı bulutlu

BİTLİS 5°C

Parçalı bulutlu

MUŞ 6°C

Parçalı bulutlu

HAKKÂRİ 6°C

Parçalı bulutlu

AĞRI 4°C

Parçalı bulutlu

ERZURUM 5°C

Parçalı ve az bulutlu

Van Gölü Hava Durumu: Parçalı bulutlu; Rüzgar: Kuzey ve kuzeydoğudan, akşam saatlerinde kuzeybatıdan 2 ila 4, yer yer 5 kuvvetinde; Dalga: 0,25 ila 0,75 m; Görüş: İyi, pus anında orta, sis anında zayıf.

Editör: TE Bilisim