ŞEHRİVAN HABER

 Van’da seçim hareketliliği sürerken, aday adaylık süreci hız kesmeden devam ediyor.  28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvuruları devam ederken, Elektrik Elektronik Mühendisi Ali Hakan Yavuz da milletvekili aday adaylık sürecini de tamamladı.

AK PARTİ DE ADAY ADAYLIK BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!  

Programda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “Yoğun günler geçiriyoruz ve çok önemli seçime giriyoruz. Bu seçimde bir birinden kıymetli aday adaylarını partimizde misafir ettik. Bugün yine bizim için özel ve güzel bir programda buluştuk. Bu uğurda kendisine başarılar diliyorum.”

MÜHENDİS YAVUZ, ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNDA BULUNDU!

Van'ın 'esas' fuarı start aldı! Van'ın 'esas' fuarı start aldı!

Elektrik Elektronik Mühendisi Ali Hakan Yavuz ise, “28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylığı başvurumu yaptım. Bize nasip olursa gerek kentte gerek milletimize hizmet etmek adına elimden geleni yapacağım. Ulaşılmaz bir vekil olmayacağım her zaman ulaşabileceğiniz bir vekil olacağım. Memleketime en iyi hizmeti yapmaya çalışacağım. Bu seçim bizim için çok önemli 2023 ve 2053 hedeflerimiz var.”

ALİ HAKAN YAVUZ KİMDİR?

1980 yılında Van'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerimi Van'da tamamladı. 1997 yılında Yakın Doğu Üniversitesi (İngilizce) Mühendislik Fakültesi Elektrik/Elektronik Mühendisliği bölümünü kazandı. Üniversite yılları boyunca akademik eğitimin yanı sıra kişisel gelişim ve farkındalık eğitimi, liderlik, diksiyon ve etkili iletişim eğitimleri aldı. 2002 yılında Yakın Doğu Üniversitesinde PLC ( program logiccontrol) sistemleri ve baz istasyonlar üzerinde çeşitli projelerde görev aldı. 2018 yılında AK Parti ailesine katılarak aktif siyasete başladı. 08 Nisan 2018 tarihinde A k Parti Van 6. Olağan il kongresi ile birlikte il başkan yardımcısı – il sekreteri atandı. 31 Ekim 2020 tarihinde AK Parti Van 7. Olağan il kongresi ile yeniden yönetime seçilerek AR-GE’den sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi. Aktif siyaset sürecinde Siyaset Akademisi ve Teşkilat Akademisi sertifikasyon eğitim programlarında (koordinatör olarak görev aldı ve bu süreçteki eğitimlerini tamamladı Evli ve iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Editör: TE Bilisim