İYİ Parti Van İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Van Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen kongreye çok sayıda partili, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede faaliyet, denetim ve mali raporlar ibra edildi.

KONGREYE ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI…

Kongrede konuşan İYİ Parti İl Başkanı Selim Özgökçe sözlerine şöyle başladı: “İçinde bulunduğumuz bu seçim arifesinde Genel Başkanlığımızın ve Genel İdare Kurulumuzun almış olduğu kararlar doğrultusunda seçim öncesinde partimizi büyütmek, seçime hazır çalışkan kadroları oluşturmak için almış olan kongre kararları doğrultusunda bizleri motive eden, bizlere güç katan kongre seçimlerimiz partimiz için, milletimiz için hayırlara vesile olsun.”

ÖZGÖKÇE: GENEL BAŞKANIMIZ ÜLKEYE UMUT OLDU

Özgökçe, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ekibiyle ülkeye umut olduğunu dile getirerek, “Daha düne kadar, yani son seçimde, sadece bir avuç insandık. Bugün sizlerle beraber salonu doldurduk, yarın da yine sizlerle birlikte miting alanlarımızı dolduracağız. Bu anlamda burada bulunan her üyelerimize teşekkür ediyorum. 5 yıl önce Genel Başkanımız bir lider ekibiyle beraber bu ülkeye umut oldu, bu ülkeye ışık oldu, köy köy, ilçe ilçe, il il, kapı kapı dolaştı. Bu ülkede gezmedik esnaf, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadı” diye konuştu.

ÖZGÖKÇE: DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ

5 yıldır gayret göstererek çalıştıklarını belirten Özgökçe, “Bizler Genel Başkanımız Meral Akşener’e acaba layık mıyız? Evet, bizler de 5 yıl boyunca Genel Başkanımıza ve yürütmüş olduğu cesur hareketine layık olmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Daha çok çalışarak, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda da burada bulunan her bir arkadaşıma güven tamdır. Bizler de çalmadık kapı, sıkılmadık el kalmaya kadar elimizden ne geldiyse en iyisini yapmak için, bu ülkenin umudu olan Genel Başkanımız Meral Akşener’e her anlamda destek olmak için hiç durmadan çalışacağız” dedi.

“GELİN BİRLİK OLALIM, BERABER OLALIM”

Özgökçe, daha iyisini yapmak için çabaladıklarını dile getirerek, “Bizler, sizlerle büyüdük. Bizler daha iyisini yapmak zorundayız. Daha çok çalışmak zorundayız. O yüzden diyorum ki; gelin birlik olalım, gelin beraber olalım, siz olmazsanız olmuyor. Siz olmazsanız yarım kalıyoruz, bir kişi eksik oluyoruz. Gelin ülkemizi yeniden güçlü Türkiye haline getirelim. Gelin köylerimizi tarımla, hayvancılıkla yeniden üreten bir toplum haline getirelim. Eğitim sistemini hak ettiği seviyeye getirip geleceğimiz olan çocuklarımızın hayata bakışlarını, umutlarını daha güçlü hale getirelim. Ekonomimizi düzeltelim. Unutmayalım, İYİ Parti siyasi parti olmaktan ziyade bir evdir, bir yuvadır. Gelin bu ülkeyi adaletle yönetelim. Bu ülke kolay kurulmadı. O yüzden yeniden diyoruz ki; İYİ Parti çatısı altında hep beraber olalım, can olalım, kardeş olalım. Sizlerle birlikte hep beraber başaracağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, tek listeyle gidilen seçimde Özgökçe, yeniden başkanlığa seçildi.

Editör: TE Bilisim