Sağlık Bakanlığının Van'da istihdam edeceği personellerin de isim listeleri belli oldu. İsim listesini videoyu izleyerek veya aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli işçi alımı kura çekimi noter huzurunda Ankara‘da yapıldı. Kura çekimi saat 09.00 itibarıyla çekilirken il il isim kura sonuçlarında asil-yedek listeler de belli oldu. Peki, Sağlık Bakanlığı Van kura sonuçları açıklandı mı, kura saat kaçta açıklanacak?

KURA ÇEKİMİ CANLI YAYINDA ÇEKİLECEK

Sağlık Bakanlığı Van Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlanıyor. Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda Bilkent Yerleşkesinde gerçekleşiyor. Kura çekimi sabah saat 09.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Kura çekilişi Bakanlığın YouTube kanalı üzerinden (https://www.youtube.com/user/SaglikBakanligi) canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları aynı gün saat 22:00’den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

11 BİN 317 İŞÇİ ALIMI YAPILACAK

T.C. Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerine 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca 11.317 sürekli işçi alımı için 28/11/2022 – 02/12/2022 tarihleri arasında İŞKUR tarafından il ve meslek bazında başvurular alınmış ve Bakanlığa bildirilmişti.

29 ARALIK KURA ÇEKİMİ YAPILACAK İLLER

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)

Editör: TE Bilisim