Hakan Sarı/ŞEHRİVANVan’da faaliyet veren Vadi Doğa Spor Kulübü 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayasıyla etkinlik düzenledi. Spor Kulübü Van’ın Gevaş ilçesinde bulunan Aziz Saint Thomas Kilisesine ve Vangölü Kanzak koylarına gezi etkinliği düzenleyerek katılım sağlayan 36 doğasever kadına çeşitli hediyeler dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutladı.


Etkinliğe katılan 36 kadına Saint Thomas Kilisesi ve Vangölü Kanzak koylarını gezdiren ekip öğlen yemeği ikramında bulundu. Daha sonra kadınlar kilisede ateş başında halay çekip ve çay içtikten sonra inişe geçerek etkinlik sona erdi. 
Etkinlik hakkında açıklama yapan Van Vadi Doğa Spor Kulübü Başkanı Ömer Demez, “6 Şubat’ta 10 ilimizi etkileyen ve yıkama neden olan büyük bir deprem yaşadık. Depremden dolayı vefat eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla doğasever kadınlarımıza bir yürüyüş etkinliği düzenleyerek güzel bir gün geçirmelerini sağladık. Katılımcılarımıza kulüp olarak çeşitli hediyeler dağıttık. Aziz Saint Thomas Kilisesi ve Vangölü Kanzak koylarını gezdirdik. Çok güzel bir etkinlikti. Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun” dedi.

Annelere müjde! 11.290 TL değerinde nakit desteği Annelere müjde! 11.290 TL değerinde nakit desteği


Etkinliğe katılan doğasever Büşra Varışlı yaptığı açıklamada “Vadi Doğa Spor Kulübün bu güzel etkinliklerinde dolayı teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar günümüzü kutlayan kulüp güzel hediyeler taktim ettiler teşekkür ediyorum. Güzel bir etkinlik oldu” ifadelerini kullandı. Etkinliğe katılan doğasever Bahar Cefa Yavuz yaptığı açıklamada ise “iki yıldır Vadi Doğa Sporları Kulübünün etkinliklerine katılıyorum. Bugünde Kulüp.8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle Saint Thomas Kilisesi ve Vangölü Kanzak koylarını gezdirdi.  Güzel hediyeler de aldık. Çok güzel bir etkinlikti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” söyledi.

Editör: TE Bilisim