ŞEHRİVAN HABER: FATMA NUR POLATCAN

Türkiye’de her gün trafik kazaları yaşanıyor. Günümüzün en önemli sorunları arasında yer alan trafik kazaları birçok sebepten dolayı yaşanıyor. Dikkatsiz araç kullanımı çoğu zaman ölümlere ve yaralanmalara sebep oluyor. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, ölümlere ve yaralanmalara neden olan unsurlar arasında sürücüler ilk sırada yer alırken, sürücüleri yayalar ve araçlar izliyor. 

İran: İsrail saldırısı hiçbir zarar veremedi İran: İsrail saldırısı hiçbir zarar veremedi

VAN’DA ŞUBAT AYINDA 218 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ…

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da Şubat ayında 218 kaza meydana geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Van’da Şubat ayında ölümlü-yaralanmalı kaza sayısı 83, maddi hasarlı kaza sayısı ise 135 oldu. Verilere göre, ocak ayında Van’da meydana gelen kazalarda hayatını kaybeden sayısı 1, yaralı sayısı ise 130 oldu.

TÜRKİYE’DE ŞUBAT AYINDA 33 BİN 318 TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Başkanlığı’nın verilerine göre, Şubat ayında ülkede 33 bin 318 trafik kazası meydana geldi. Şubat ayında meydana gelen ölümlü kaza sayısı 116, yaralanmalı kaza sayısı 11 bin 553, maddi hasarlı kaza sayısı ise 21 bin 649 oldu. Verilere göre, Şubat ayında kaza yerinde 152 kişi hayatını kaybederken, 17 bin 948 kişi yaralandı.

Editör: TE Bilisim