Hüsamettin Çelik Konferans Salonu’nda yapılan VANESOB 20’nci Olağan Genel Kurulunda gelir gider raporların okunmasının ardından tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan İsa Berge güven tazeledi.

Konu ile ilgili Şehrivan’a konuşan Van Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı İsa Berge, “Esnaf ve sanatkârlar odası başkanlığına tekrardan seçilmiş olmaktan teveccüh duyuyorum. Uzun dönemlerdir hep liste çoğunluğu olan genel kurulumuz bu dönem birçok odamızın bir araya gelerek tek liste halinde bizleri uygun görmesi bizleri mutlu etmiştir.” Dedi.

Esnafların kalkınmaları yönünde çalışmalar içerisine gireceklerini ifade eden Başkan Berge, “Bu yolda güzel hizmetler ve çalışmalar yapacağız. Esnaf Sanatkârlar Odasına bağlı yaklaşık 20 bine yakın üyemiz bulunmaktadır. Bu üyelerimize hizmet etmek, bunların ekonomik koşullarını iyileştirmek, kalkınmalarına ne gibi katkıda bulunabiliriz anlayışıyla bu yolda durmadan devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte özellikle sınır kapımızı daha çok nasıl kullanabiliriz çalışmaları içerisine gireceğiz. Esnaflarımıza İran ticareti ile ilgili nasıl bir katkıda bulunabiliriz, çalışmalarını yapacağız. Genel kurulumuzun şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizleri destekleyen bütün odalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim