Webhelp ve Webhelp'in kurucu ortağı Olivier Duha'nın 2020 yılında kurduğu Think Human Foundation desteğiyle ülkemizde gerçekleştirilen ‘Geleceğim’ projesi kapsamında bu kez Van Yüzüncü Yıl ve Bingöl Üniversitesi öğrencileri ‘Geleceğim’ projesi ile tanıştırıldı. Think Human Foundation ve Share, Think Human vakıfları desteğiyle, Genç Başarı Eğitim Vakfı tarafından hayata geçirilen; gençlerin yaşam becerilerini güçlendirmek, onları profesyonel hayata hazırlamak, dijital okuryazarlık becerilerini geliştirmek ve istihdamı desteklemek için geliştirilen “Geleceğim” projesi çerçevesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

"Geleceğim projesi tanıtımına öğrencilerden yoğun ilgi"

60’tan fazla ülkede 110 binin üzerinde çalışanıyla bugünün dijital dünyasında insan odaklı müşteri deneyimleri tasarlayan ve yöneten Webhelp ve Webhelp'in kurucu ortağı Olivier Duha'nın 2020 yılında kurduğu Think Human Foundation desteğiyle ülkemizde gerçekleştirilen ‘Geleceğim’ projesi kapsamında bu kez Van Yüzüncü Yıl ve Bingöl Üniversitesi öğrencileriyle bir araya gelindi. Gençlere eşit eğitim fırsatları yaratmak ve profesyonel dünyada yerlerini bulmaları için gereken sosyal ve duygusal beceriler konusunda eğitimler almalarını sağlayan ‘Geleceğim’ projesi tanıtımı öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Yenilikçi kariyer gelişimi eğitimleri ve deneyim programı ile gençleri 21'inci yüzyılın iş hayatına hazırlamayı amaçlayan ‘Geleceğim’ projesi tanıtım etkinliğine; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayrı, Kariyer Merkez Müdürü Doç. Dr. A.Kadir Gümüş, Van Teknokent Genel Müdürü Yasemin Yetkin, Bingöl Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Aslan, Bingöl Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Akif Akyol, Genç Başarı Eğitim Vakfı Genel Müdürü Seçil Yıldırım Çelebi, Webhelp Çalışan Bağlılığı ve İç İletişim Müdürü Işıl Işık ve Webhelp ESG Danışmanı İnci Candemir katıldı.

Editör: TE Bilisim