ÜLKEDE ÇIĞIR AÇAN PROJELERDE "MEBİT" FARKI

Son yıllarda en başarılı insanlarından biri olan MEBİT İnşaat, Ticaret LTD, ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Said Eşme, Türkiye’de çığır açan projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Vanlı iş insanı Eşme, Recep Tayyip Erdoğan tarafından yakından takip edilen Konya Ovası Sulama Projesi başta olmak üzere Avrupa’nın en büyük parkı Kayaşehir Millet Bahçesi, İzmir Erkoz Köprüsü, Gaziantep Enerji Nakil Hattı, İstanbul - İzmir hattı otoban altyapı elektrik aydınlatma projesi, Diyarbakır Şehir Güvenliği Mobese Sistemi, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı bilgi işlem, Hakkari İl Özel İdare kamera sistemi, Van Bölge Hastanesi otomasyon, Van Emniyet Müdürlüğü kamera sistemi, Adana ASKİ bilgisayar alımı gibi birçok önemli projeyi de başarıyla tamamladı.

EŞME, ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIP İSTİHDAMA KATKI SUNUYOR!

Başarılı iş insanlarından biri olan Mebit inşaat ticaret Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Said Eşme, istihdama da ciddi katkı sunmaya devam ediyor. Şirketlerinin Van’da olduğunu bir kez daha hatırlatan Eşme, 300'ü Konya Ovası Sulama Projesi'nde olmak üzere 1000'i aşkın çalışanlarının olduğunu aktardı.

EŞME, ÜLKENİN BİRÇOK ŞEHRİNDE DE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Devlet Su İşleri (DSİ)’nin 2022 yılında ülke genelinde sulamaya açtığı 21 bin hektar alanının yaklaşık 11 bin hektarını yaptıklarını belirten Eşme, birçok önemli projelerde de çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Yapımı devam eden Konya Apa Hotamış 1,2,3 sulamaları 1.kısım inşaatı projesi hakkında bilgi veren Eşme, işin toplam bedelinin ise 1.5 milyar olduğunu açıkladı. Eşme, “Brüt 33 bin 193 hektar tarım arazisinin sulanması için gerekli olan ve projesinde belirtilen boruların döşenmesi, üzerindeki sanat yapıları ile işletme ve bakım yollarının yapılması ve 36 ay işletim ve bakımının yapılması işidir. Proje sahası, ülkemizin İç Anadolu Bölgesinde, Konya il sınırları içerisinde yer almaktadır. Proje sahası, Çumra, Konya Merkez ve Karapınar ilçeleri arazilerini kapsamaktadır” ifadelerini kullandı.

GES YATIRIMLARI DA DEVAM EDİYOR

Yönetim Kurulu Başkanı Eşme, güneş enerji sistemleri (GES) üzerine de çalışmalar yaptıklanrını aktararak, "Kayseri Güneş Enerji Sistemleri enerji nakil hatları projemizde devam ediyor" Dedi.

Editör: TE Bilisim