Seçildiği günden bu yana merkez ve kırsal mahallelere hizmet götürmek için kesintisiz çalışan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 31 Mart seçimleri öncesi AK Parti tarafından tekrar aday gösterildi.

Gittiği her yerde, ziyaret ettiği her mahallede yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Başkan Tanış, seçim bürosunu ve meydanı dolduran vatandaşlara hitap ederek eser ve hizmet siyaseti ile Gürpınar’ı daha da ileriye taşımak için destek istedi.

"SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL HER ZAMAN YANIMIZDA"

“Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, her sorunumuzu çözmek için çalıştı, sadece seçimden seçime değil, her zaman bizimle olan Başkan Hayrullah Tanış'ın hizmetlerinden ve kendisinden razıyız” diyen seçmenler, seçim çalışmalarında Başkan Tanış'a destek vereceklerini belirtti.

Kamuda köklü değişim! Kamuda köklü değişim!

TANIŞ, "HERKESİ MUHABBETE BEKLİYORUZ"

Gürpınar merkezde ve Hoşap'ta resmi açılış için gün sayan seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tanış, “Resmi açılışını yapmak üzere olduğumuz seçim büromuzda vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Tüm vatandaşlarımızı sıcak çay, tatlı bir muhabbet için bekliyoruz.” dedi.

Kaynak: Basın Bülteni