CANLI TAKİP | VAN GÜRPINAR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI CANLI TAKİP | VAN GÜRPINAR 2024 YEREL SEÇİM SONUÇLARI

Gürpınar Belediyesi, ilçe genelinde taziye evlerinin ihtiyaçları doğrultusunda sandalye ve masa desteğini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın talimatıyla ilçe genelinde çalışma başlatan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda 52 mahallede bulunan taziye evlerine 1 milyon 400 bin TL tutarında 2500 sandalye ve 700 masa dağıtımı yaptı.

Mahallelerin nüfusu ve taziye evinin ihtiyacı doğrultusunda belirlenen masa ve sandalyeler, mahalle muhtarlarına teslim ediliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, vatandaşlardan ve mahalle muhtarlarından gelen talepler doğrultusunda taziye evlerinin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ettiklerini söyledi.

Başkan Tanış “Gürpınar Belediyesi olarak cami, taziye ve imam evlerinin bakım ve onarımları ile inşaat işlerine önemli bütçeler ayırıyoruz. 2022-2023 yılı içerisinde 52 mahallede bulunan taziye evlerine 1 milyon 400 bin TL tutarında 2500 sandalye ve 700 masa dağıtımı yaptık. 1.sınıf kalitede aldığımız masa ve sandalyeler vatandaşlarımız tarafından da beğenildi. Kullanım amacı taziye evleri olan masa ve sandalyelerin başka amaçla kullanılmasına izin vermeyeceğiz. Bu konuda mahalle muhtarlarımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Mahallelerimize ve mezralarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Kaynak: (BASIN BÜLTENİ)