"Çalışma program dahilinde ilerliyor"

İlçede yıllardır var olan konut sorununu ortadan kaldırmak için çalışma yürüten Gürpınar Belediyesi, 56 adet 1+1, 50 adet 2+1 ve 20 adet 3+1 daire ve işyeri inşa çalışmalarını hızla sürdürüyor. Betonarme imalatları devam eden konutların yıl sonuna kadar tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması planlanıyor. İnşaat çalışmalarını kontrol eden ve alanda incelemelerde bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, konut projesinde çalışmaların plan ve program dahilinde ilerlediğini söyledi.

Ek küçük resmi

"İnşaat çalışmalarının her safhası titizlikle kontrol ediliyor" Gürpınar için tarihin en büyük sosyal konut projesini hayata geçirmenin heyecanı içinde olduklarını söyleyen Başkan Tanış, “Vatandaşlarımıza taahhüt ettiğimiz şekilde kasım ayında bitirmiş ve vatandaşlarımızın kullanımına sunmuş olacağız. İnşaat çalışmalarının her safhasını mühendislerimiz titizlikle kontrol ediyor. Bir yandan inşaatın kaba çalışmaları yapılırken bir yandan duvarlar örülüyor ve tesisat işleri yapılıyor. Bayramdan sonra örnek dairemizin ziyarete açılmasıyla satışlarımıza da başlayacağız. Gerek kiralama gerek de satış yoluyla vatandaşımızı ev sahibi yapacağız.

Ek küçük resmi

AK Parti, Hoşab’ta Seçim Ofisi'ni yoğun katılımla açtı! AK Parti, Hoşab’ta Seçim Ofisi'ni yoğun katılımla açtı!

"Projenin ilçemiz için hayati önemi var"

İnşallah ilçemizde ihtiyaç sahiplerine bu konutları teslim etmiş olacağız. Projenin ilçemiz için hayati önemi var. Çünkü memurumuzun çoğu Van’a gidiş dönüş yapıyor. Biz artık memurumuzun burada kalmasını, kent merkezimizin büyümesini istiyoruz. Attığımız adımda bu yöndedir. İnşallah kısa süre içerisinde TOKİ’nin de müjdesini paylaşacağız. Şimdiden ilçemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Ek küçük resmi

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BARIŞ DÖNMEZ