Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, gençlerle buluştu! Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, gençlerle buluştu!

Meteorolojik uyarılar doğrultusunda tüm tedbirlerini önceden alan Gürpınar Belediyesi, gece saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ile birlikte harekete geçerek, ilçe genelindeki ana arter ve ara arterler ile mahalle ve mezra yollarında yol temizleme çalışması yürüttü.

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ana arterle başta olmak üzere ulaşımın sürekli açık kalması için yoğun çaba sarf ettiklerini ve mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Başkan Tanış, “Ekiplerimiz mahalle ve mezralarımızın yolunda biriken kar yığınlarını temizliyor. Zorlu coğrafyada vatandaşlarımızın olumsuz durumla karşılaşmaması için ekiplerimiz sürekli teyakkuz halinde. Acil ve hasta vatandaşlarımızın ulaşımı için kamu kurumlarımız ile koordinasyon ve işbirliği içerisindeyiz. Vatandaşlarımızın önümüzdeki günlerde özellikle don riskine karşı tedbirli olmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - BASIN BÜLTENİ