İki grup arasında eğlence merkezinde silahlı kavga: 1 yaralı! İki grup arasında eğlence merkezinde silahlı kavga: 1 yaralı!

Dün geceden beri kent merkezinde etkili olan karla karışık yağmur nedeniyle sabah saatlerinde kent merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan bölgede dağdan kopan kaya parçaları Van-Hakkari kara yolunu çift şeritli kapatıldı. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde seyir halindeki minibüse kaya isabet etmesi sonucu 10 yolcu ölümden kıl payı kurtuldu. Aracın ön ve tavanda bulunan camları kırılırken, yolcu otobüsündeki 10 yolcu ise adeta ölümden döndü. Edinilen bilgilere göre olay, sabah saatlerinde Van-Yüksekova kara yolu üzerindeki Yeniköprü mevkiinde meydana geldi.

10 YOLCU ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Hakkari’den Yüksekova istikametine yolcu taşıyan Abdülhalik Aktaş yönetimindeki 30 D 0016 plakalı minibüse, dağdan kopan kaya parçaları isabet etti. Kaya parçaları nedeniyle aracın ön ve tavanda bulunan camı kırılırken, içerisindeki 10 yolcu ise adeta ölümden döndü.

İLLAKİ BU YOLDA BİRİLERİ Mİ ÖLMELİ?

Ölümden döndüklerini belirten Abdülhalik Aktaş isimli şoför, “Sabah saatlerinde Hakkari’den Yüksekova’ya yolcu getiriyordum. Yeniköprü’de seyir halinde olduğum sırada dağdan kopan kaya parçaları aracıma isabet etti. Yaşan olayda aracımın ön ve tavanda bulunan cam kırılırken, bizler resmen ölümden döndük. İllaki bu yolda birileri mi ölmeli? Hakkari Valimizin acilen bir önlem alınmasını istiyoruz, yoksa daha feci olaylar yaşanabilir. Herkes bu yolu dikkatli kullanmalıdır. Artık tüneli açsınlar” dedi.

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI