YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi YSK, 3 ilçe ve 4 beldede seçimin yenilenmesine karar verdi

ŞEHRİVAN HABER - Van genelinde belediye başkanlığı ile birlikte aynı zamanda mahalle muhtarlıklarında büyük bir heyecan yaşanırken özellikle üç merkez ilçedeki önemli mahallelerde bir çok isim muhtar adayı olmak için çalışıyor.

Muhtar adayları da seçilmek için adaylık yarışına dahil olurken Tuşba ilçesine bağlı en büyük mahallelerden birisi olan Seyrantepe Mahallesi için de güçlü bir isim muhtar adaylığı başvurusu yaptı.

Uzun yıllardır Seyrantepe'de yaşayan ve mahallede saygın bir yere sahip olan Hayrettin Yıldız, adaylığını açıklarken, mahalleliden destek istemeye başladı. Mahallenin önemli sorunlarını ve beklentilerini bildiğini açıklayan Yıldız, kamu kurumlarındaki tecrübesinden de faydalanarak mahallenin muhtarlığına aday olduğunu duyurdu.

Adaylığı ile ilgili bir açıklama da yapan Yıldız; "1964 yılında Van'da doğdum 40 yıldır Seyrantepe Mahallesi'nde ikamet etmekteyim 30 yıla aşkın kamuda memurluk yaptım emekliye ayrıldım sizinde destekleriniz olursa mahallemize adayım elimizden gelenin fazlasını sizlerle birlikte yapmaya karar verdim Mahallenin sorunları bizim için önemlidir sorunları beraber çözelim Takdir etmeniz durumunda elimi taşın altına koymaya ve hizmet etmeye adayım. Destek sizden, hizmet bizden." sözlerine yer verdi.

Kaynak: ÖNDER BİLALOĞLU / ŞEHRİVAN