Aktivistler tarafından Van Gölü’ne dikkat çekmek amaçlı başlatılan Van Gölü Bisiklet Festivali meyve vermeye başladı. Bu sene 5’ncisinin yapılacağı festivale İranlı sporculardan ilgi artarken, Vangölü Aktivistleri Derneği Kurucu Başkanı Dr. Erdoğan Özel de sosyal medya hesaplarından,  “Sadece yurt içinden değil yurt dışından da Van Gölü’ne ilgi her gün artıyor” paylaşımlarında bulundu. 

“VAN GÖLÜ BİSİKLET FESTİVALLERİMİZ MEYVELERİNİ VERMEYE BAŞLADI”

Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Vangölü Aktivistleri Derneği Kurucu Başkanı Dr. Erdoğan Özel, “Van Gölü Bisiklet Festivallerimiz meyvelerini vermeye başladı. Kıymetli destekler sunan Kamu kurumlarımız, Belediyelerimiz, iş dünyası, STK’lar, gönüllülerimiz, doğaseverler ve halkımıza sonsuz teşekkürler. Sadece yurt içinden değil yurt dışından da Van Gölü’ne ilgi her gün artıyor. Dünyanın en güzel bisiklet rotalarından olan, tarihi, doğası ve kültürel zenginlikleri ile Van Gölü çevresi bisiklet tutkunlarını bekliyor”  dedi. 

İRANLI SPORCULAR İKİNCİ KEZ VAN GÖLÜ’NÜN ÇEVRESİNİ PEDALLIYOR

Usta sanatçı taburcu oldu! Usta sanatçı taburcu oldu!

Vangölü Aktivistleri Derneği’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Van Gölü çevresinde yaptığımız bisiklet festivallerine katılan katılımcılar sürekli olarak farkındalığımıza katkıda bulunuyorlar. Bu sene ikinci kez İranlı sporcular Van Gölü çevresinde Van Gölü’nün eşsiz maviliği eşliğinde pedallıyor” denildi.

Editör: Necmettin Dursun