Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı! Yaşlı Destek Programı'na başvurular başladı!

ŞEHRİVAN ÖZEL - Vanlı iş insanı Akın Dinçer, yeni bir marka ile restoran zinciri kurmak üzere kolları sıvadı.

Yıllar önce Van'da başladığı işletmecilik kariyerini Ankara'da sürdüren ve Ankara'nın en elit mekanlarından birisi olan Otto Lounge ile başarılı bir süreç yürüten Dinçer, yeni bir marka ile büyümeyi hedefliyor.

Restoranı ile Ankara'daki önemli lezzet duraklarından birisini oluşturan Dinçer, özellikle pizza ve makarna ürünlerindeki başarısını yeni markasıyla sürdürmek için kolları sıvadı.

Otto Lounge'den sonra Filotto adıyla bir marka kuran Dinçer, yeni markasıyla bir restoranlar zinciri kurmaya hazırlanıyor.

Şehrivan'ın edindiği bilgiye göre Van'da da bir yatırım düşüncesi olan Dinçer, bu markasılya Türkiye'nin bir çok kentine de açılmayı hedefliyor.

FİLOTTO NEDİR?

'Filotto' İtalyanca'da üçü bir arada anlamına gelir. Biz de en lezzetli hamur, sos ve malzeme üçlüsünü bir araya getirip Filotto Pizzeria'yı oluşturduk. Maceramız, lezzet dolu bir yolculukla başladı. İlk adımda, enfes pizzaların temeli olan hamuru ustalıkla yoğurduk ve damak çatlatan lezzetlerin anahtarı olan özel sosumuzu ekledik, her ısırıkta bir festival sunmayı amaçlarken en taze sebzeler, en kaliteli peynirler ve en leziz etler ile her dilimde bir sanat eseri ortaya çıksın istedik. Böylece, her misafirimiz için unutulmaz bir ziyafet sunuyoruz. Filotto, yaratıcılığın, özenin ve damak tadının buluştuğu bir yerdir; bir dilimde lezzetin büyüsünü keşfetmeye davetlisiniz!

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ / ÇETİN DEMİR