ŞEHRİVAN HABER: ORHAN SAĞLAM 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun Trabzon ile ilgili yaptığı proje ve yatırım paylaşımları sürerken, Vanlı iş insanları da Van’daki sorunları gündeme taşımaya devam ediyor.  

İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü? İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü?

Van’ın yılladır çözüm bekleyen birçok sorunu gündeme gelmeye devam ediyor. Van için yılardır dillendirilen çevre yolu, demir yolu hattı, otogar ve bunlar gibi birçok sorun çözülmezken, farklı illere yapılan ve yapılması planlanan projeler ya da yatırımlar da sürüyor. Vanlı iş insanı Şemsettin Bozkurt, Bakan Uraloğlu'nun köprüler ile ilgili paylaşımı alıntılayarak, kentte kronikleşen sorunlara dikkat çekti.   

VAN’IN BİRÇOK YATIRIMA İHRİYACI VAR! 

Van’ın sorunlarını gündeme alan Vanlı iş insanı Şemsettin Bozkurt, Bakan Uraloğlu'nun köprüler ile ilgili paylaşımı alıntılayarak, şu ifadelerini kullandı: “Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hayırlı uğurlu olsun, çok güzel. Emeği geçenleri tebrik ediyoruz. Elbette Pervari’ye, Trabzon’a Rize’ye ve Erzurum’a yani ülkemizin her yerine eşit şekilde yatırımlar götürülsün. Ama Trabzon ile Rize’nin 10’da 1’i kadarda Van’a gelsin lütfen, çünkü Van Çevre Yolu 14 yıldır devam ediyor henüz bitmedi.” 

“İNŞALLAH BU PROJELERE DE BİR GÜN BAŞLANIR”

Bozkurt, paylaşımın devamında şunlara dikkat çekti: “Van ile Bitlis’i birbirine bağlayan Kuskunkıran tüneline 2004 yılında başlandı 7 yılda ancak bir tüp geçidi bitirildi. 20 yıl aradan geçmesine rağmen henüz 2’inci tüp geçidi yapılmadı. Van’ın yeni emniyet kavşağına… Van’ın otogar kavşağına… Ve Van’ın OSB ve YYÜ kavşağına… Ve ayrıca Bitlis - Van Kesintisiz Demiryoluna ve Van OSB Demiryoluna… Acil ihtiyaç vardır. Bunlarla ilgili henüz ortada somut bir şey yok. Darısı bunlarında başına sayın bakanım. İnşallah bu projelere de bir gün başlanır ve bitirilir.”

Editör: Ömer Aykaç