İş İnsanı Erdinç Peker, seçim süreci ve kentte yaşanan siyasi söylemlerle ilgili bir açıklama yaptı.

Bakan Yumaklı: Hayvancılık destekleriyle üretimde verim ve kalite artacak Bakan Yumaklı: Hayvancılık destekleriyle üretimde verim ve kalite artacak

İş insanı Erdinç Peker açıklamasında, "Ülkemizde olduğu gibi şehrimiz de seçim sath-ı mahalline girdi. Bu süreçte partimize, yani AK Parti’ye ciddi teveccüh olduğunu gördük. Bu ilgi ve teveccüh bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Aday başvuru sürecinde 13 ilçemiz ve büyükşehir için birçok kişi başvuru yaptı ve aday adayı oldu. Bu aday adayları içerisinde seçimin tabiatı gereği sadece bir kişi bu önemli görevde aday olarak belirlendi. Burada elbette her aday adayı kıymetlidir ve adaylığı hak ediyordur. Ancak önemli olan birlik ve beraberlik içinde bu süreci yürütüp sonuç almak ve şehrimizi ‘AK belediyecilikle’ buluşturmaktır.

“BU ÇABALAR HİÇBİR SONUÇ VERMEZ”

İl Başkanımız Emre Bey’in göreve geldiği günden bu yana çok ciddi bir şekilde çaba sarf ettiğine şahit oluyoruz. Kendisi genç, dinamik bir ekiple gece-gündüz sahada çalışıyor. Ülkenin ve bölgenin en büyük şehirlerinden olan Van’ımızda, böylesi büyük bir yüzölçümüne sahip bir şehirde, mahalle, köy, mezra demeden koşturmak takdir edersiniz ki hiç de kolay değildir. İl Başkanımız birkaç gün önce sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bu paylaşım üzerine başkanımız belli kesimler tarafından tabiri caizse topa tutuldu. Başkanımız da her insan gibi fikrini, düşüncelerini pekâlâ paylaşabilir. Bir insan başkan diye, müdür diye, yönetici diye duygularından ari kabul edilemez. Başkanımız tarafından yapılan paylaşımda hiçbir isim, kurum ya da herhangi bir zümreye atıfta bulunulmamış olmamasına rağmen bazı kişiler bu paylaşımı başka yerlere çekti. Amaç eğer il başkanımızı yıpratmaksa bu çabalar hiçbir sonuç vermez.

“MUHALEFET YAPMAK İÇİN MUHALEFET YAPILMAMALIDIR”

Paylaşımlar üzerine başka siyasi parti yöneticilerinden şahsımı ve temsil ettiğim arkadaş grubumu da işin içine katarak açıklamalar da yapıldı. Şunu net söylemek isterim ki, bu tür açıklamalardan ve karalamalardan kimseye ekmek çıkmaz. Şehrin birçok sorunu, sıkıntısı varken hiçbir siyasi parti bu denli ufak hesaplar içine girmemelidir. Muhalefet yapmak için muhalefet yapılmamalıdır.

“31 MART GÜNÜ KAZANAN AK BELEDİYECİLİK OLACAK, HİZMET OLACAK, VAN OLACAK"

Gerek bugün gerekse sonraki süreçlerde şehrimizin menfaati için, gelişmesi için, Van’ımızın daha güzel bir konumda olması için gece-gündüz mücadele eden il başkanımızın her daim yanında olacağız. Bu azim ve mücadelenin sonunda şehrimizin de hizmete olan hasretini göz önüne alınca öyle inanıyorum ki 31 Mart günü kazanan ak belediyecilik olacak, hizmet olacak, Van olacak"

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ