31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere parti olarak katılacak olan HÜDA-PAR’a aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Bunun yanı sıra İş İnsanı Faruk Tasan Tuşba Belediye Başkanlığı için Hüda Par’a aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Tasan, başvuru esnasında yaptığı açıklamada ise;

Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı

“2024 Mahalli İdareler Şeçimleri’nde Tuşba Belediye Başkanlığı Adaylığı için bugün Hüdapar İl Başkanlığımıza aday adaylığı başvuruda bulunduk. Rabbim hayırlara vesile etsin. Liyakatli kadrolarla İlçemizin çok daha iyi yönetilebileceğine inanıyoruz. Hüdapar olarak ilçemizin sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi biliyoruz. Liyakatli kadrolarımızla ilçemizi en iyi şekilde yöneteceğimize olan inancım tam.

“HALKIN SORUNLARINI İYİ BİLEN BİRİYİM”

Ben daha önce Hüdapar Van İl Başkan başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Aynı zamanda  Van TSO Yüksek İstişare Kurulu , Musiad,  Haksiad, Perder gibi Sivil Toplum kuruluşlarında yönetim kurulu üyeliği yaptım. Başkanlık görevim boyunca halk ile iç içe oldum ve halkın sorunlarını iyi bilen biriyim. Hizmet sürem içerisinde halkın da takdirini gördüğüme inanıyorum.

“EN HAYIRLI OLAN ADAYIMIZI HALKIMIZIN TAKDİRİNE SUNACAĞIZ”

Halkımıza daha iyi hizmet edebilmek adına bugün Huda Par da aday adaylığı başvurusunda bulundum. Rabbim hayırlı eylesin dedi. Hüda Par İl Başkanı Av. Rasim Sayğın ise Faruk tasan değerli bir çalışma arkadaşımızdır. Çalışkan ve donanımlı bir başkan aday adayımızdır. Kendisini başvurusu bizleri memnun etmiştir. İnşaallah kapsamlı değerlendirmelerimiz ve genel merkezimizin onayı ile en hayırlı olan adayımızı halkımızın takdirine sunacağız. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ