Van’da dün akşam saatlerinde, İsrail’in Filistin’e saldırılarına tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenlenmişti. Yürüyüş sırasında bir grup, Maraş Caddesi üzerinde bulunan Burger King Şubesine saldırmıştı. Saldırıda Burger King Şubesinin camları kırılırken, bu saldırı sosyal medya hesaplarından paylaşılmış ve çok tepki almıştı.

Beton mikseri ile minibüsün çarpıştığı kazada can kaybı yükseldi! Beton mikseri ile minibüsün çarpıştığı kazada can kaybı yükseldi!

BAŞKAN KANDAŞOĞLU SALDIRIYI KINADI

Yaşanan saldırının ardından Vanlı iş insanı Zahir Kandaşoğlu, Burger King Şubesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Kandaşoğlu, saldırıyı yapanları kınadı.

Kandaşoğlu paylaşımında, “Evet İsrail'i hepimiz büyük bir nefretle kınıyoruz. Katliamın bir an önce son bulması için gece gündüz dua ediyoruz. Hepimiz mazlum Filistin halkının yanındayız. İnanın katliam görüntüleri yüreğimizi parçalıyor. Ama burada esnafın suçu ne? Bir kaç kişi gitmiş Burger King'in camlarını kırmış, çalışanlara sataşmış, orada oturan çocukları korkutmuş. Ben onları da kınıyorum. Böyle protesto olamaz. Şunu iyi bilin Van esnafı hiçbir zaman sahipsiz değildir. Kim de gelirse gelsin kabul edemeyiz. Bugün Burger King'e gittim, çalışanlara geçmiş olsun dileklerimi ilettim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER: VEYSEL İZGİ