Son dakika | İstanbul Esenyurt'ta bir tekel bayisinde iki gencin acımasızca katledildiği tekel bayisi cinayetinde gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 8 kişiden 3'ü tutuklandı, 5'i adli kontrolle serbest bırakıldı.

BÜYÜKÇEKMECE ADLİYESİ'NE GÖTÜRÜLDÜLER

Güzelyurt Mahallesi'nde 28 Temmuz'da yaşanan olayla ilgili Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 8 şüphelinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen 8 şüpheli, Büyükçekmece Adliyesi'ne götürüldü.

TUTUKLU SAYISI 4'E ÇIKTI

Savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından olay günü tekel bayisindeki kavgaya karışan şüpheliler Azat Özer, Tarık Özer ve Servet Özer, "nitelikli kasten öldürme" suçundan sevk edildikleri hakimlikçe tutuklandı. Daha önce tutuklanan 1 kişiyle birlikte tutuklu sayısı 4'e yükseldi.

İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması İYİ Parti'de kurultay günü! Meral Akşener'den veda konuşması

5 ŞÜPHELİ SERBEST

Olayın ardından kaçan şüphelilere yardım ettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan diğer 5 şüpheli ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

TEKNEYLE KAÇMA HAZIRLIĞINDAYKEN YAKALANMIŞ

Servet Özer ve Azat Özer'in kendilerine ait bir inşaat alanında saklandığı ifade edildi. Bir başka zanlının ise tekneyle kaçmaya hazırlık yaptığı, harekete geçmeye fırsat bulamadığı belirtildi. Yaşananların arka planıyla ilgili alacak-verecek meselesi, daha önceki bir tartışmaya dayanan silahlı yaralama olayı gibi iddialar gündeme geldi.

Editör: Necmettin Dursun