31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti Van’daki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti’nin Van büyükşehir ve 13 ilçe belediye başkan adayı belli olurken, Tuşba Belediye Başkan Adayı da Önceki İl Başkanı Selim Özgökçe oldu. Özgökçe, ilçeye dair projelerini açıkladı.

“SAHİL BANDI ÜZERİNDEKİ TÜM KÖYLERİMİZİ TURİZM CENNETİ YAPACAĞIZ”

Özgökçe, projelerini sıralayarak, “İlk defa ev alacak vatandaşlarımız için sabit taksitli maliyetine 5 bin konut projesini hayata geçireceğiz. 60 kilometrelik sahil bandı üzerindeki tüm köylerimizi turizm cenneti yapacağız. 60 kilometrelik sahil bandımızı Mavi Bayraklı Tuşba halkına yakışır bir hale getireceğiz. Sahil bandı üzerinde 60 kilometrelik sahil yolunu tamamlayıp Tuşba’ya yakışır sosyal tesis dinlenme ve spor alanları inşa edeceğiz. Her 10 kilometreye bir su sporları merkezi açacağız” dedi.

İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı İki şarap grubu fiyatlarına zam geldi! İşte yapılan zam oranı

“İSTİHDAM VE İŞ ALANLARI OLUŞTURACAĞIZ”

İstihdam ve iş alanları oluşturacaklarını aktaran Özgökçe, “Tarım ve hayvancılık kooperatifleri kuracağız. Çiftçimizin yakıt, biçerdöver ve gübre derdi olmayacak. Her bir mahallemizi çalışan, üreten bir fabrikaya dönüştüreceğiz. Kadınlarımıza el sanatları ve kültür merkezleri açacağız. Tuşba’da hiçbir gencin, hiçbir ailenin sosyal yardıma ihtiyacı kalmayacağı şekilde istihdam ve iş alanları oluşturacağız. Her hafta bir çiftimizin kır düğünü ve düğün organizasyon giderlerini karşılayacağız. Gençlerimizin iş ve gelecekle ilgili umudu biz olacağız. Emeklilerin sosyal refah düzenini biz sağlayacağız. Tüm otobüs ve minibüs duraklarını kapalı ve kış şartlarına uygun hale getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER