ŞEHRİVAN HABER – Van’ın önemli kanaat önderlerinden, Özalp ilçesinin önemli ailelerinden İzgi ailesinin önde gelen ismi, Aydın İzgi, Necmettin İzgi, Abdullah İzgi’nin abisi; Hakan İzgi, Tarık İzgi ve Emrah İzgi’nin babaları Zeki İzgi hayatını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlığı dolayısıyla Ankara ve Van’da tedavi gören kanaat önderi Zeki İzgi, kanser hastalığına yenik düştü. Bir süredir amansız hastalık ile mücadele eden İzgi, bugün öğlen saatlerinde hayatını kaybetti.

İzgi’nin vefat haberi sadece ailesi ve sevenleri tarafından iş dünyası tarafından da üzüntülye karşılandı. Van TSO da vefat haberini “Odamız üyesi Hakan ve Tarık İzgi’nin babaları, Nurettin, Seyfettin ve Serkan İzgi’nin amcaoğullları Zeki İzgi vefat etmiştir.” Haberi ile duyurdu.

AKKÖPRÜ MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

Van’ın sevilen simalarından Nurettin Tolga hayatını kaybetti Van’ın sevilen simalarından Nurettin Tolga hayatını kaybetti

Merhum Zeki İzgi, Akköprü Mezarlığı’na defnedilirken, acılı ailenin taziyeleri İstasyon Mahallesi, Kebir Camii’de kabul edeceği öğrenildi.

Şehrivan Medya Grubu olarar bizler de merhum ZEKİ İZGİ’ye Allah’tan rahmet; ailesine, dostlarına da başsağlığı dileriz.

Editör: Ömer Aytaç Aykaç