Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı Asgari ücrete ara zam olacak mı? Bakan Işıkhan açıkladı

TFF 2’nci Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor İkinci devrenin İlk yarasını Esenler Erokspor karşısında aldı. Vanspor’a sitemlerini dile getiren İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, Twitter (X) hesabı üzerinde paylaşım yaptı.

Kandaşoğlu’nun yaptığı paylaşım ise şöyle;

“Ben 1987 yılından beri uzak veya yakında her zaman Vanspor'la ilgilendim, birçok çeşitli görevlerde bulundum. Bu uzun sürede karşılaştığım ve beni en çok korkutan önemli konu, samimi ve dürüst futbolcu kardeşlerimi de gördüm, çok oynak Allah'tan korkmayan futbolcu da gördüm ve takımına en fazla büyük zarar veren tespitim, bu olmuştur yalnız gözü pirim ve tek, derdi para ise işte o zaman. Hem takım hem de iyi niyetli arkadaşların tüm çabalarını ve başarılarını bir iki maçta yok edebiliyor ve gerçekten binlerce spor'un taraftarları kar, kış, yağmur demeden aç, susuz yollara düşen çok büyük bir üzüntüyle karşı karşıya bırakılıyor ve bir ihanet yolu düşüyor.

‘FUTBOLCUNUN TEK DERDİ MAÇLARI KAZANMASI OLMALI’

Bir sezon boyunca tüm emekler yok olup gidiyor. Gerçekten o zamanda çok yazık oluyor, halbuki bir futbolcunun bir kulübe gidince önce yasal olarak kendisine ait her türlü hak hukukuna bir zarar gelmesin diye önce bir sözleşme yapar ve o sözleşmede tüm şartlar yazılır ve iki tarafa imzalanır, yanına alır ve ne olursa olsun o kulüpte hiçbir hak kaybı olmaz. Bu futbolcunun tek derdi maçları kazanması olmalı ancak ne yazık ki bu iyi niyeti bazen göremiyorsun. Bir futbolcunun üç gün önce oynadığı oyununa bakıyorsun bir sonraki maçta o performansı görmeyince çıldırmak elden değil Birde Türkiye'nin en büyük metropol şehrinde binlerce gurbette hasret çeken, Vanspor'u sevenlere hiçbir çaba göstermeden hayal kırıklığı yaşatmaya kimsenin hakkı da, hukuku da yoktur ve olmamalıdır. Çok üzgünüz.”

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER - HABER MERKEZİ