SON DAKİKA | Bu sezon 3 takım ile temsil edildiğimiz UEFA Konferans Ligi'nde tüm temsilcilerimiz rakiplerini eleyerek 3. ön eleme turuna adını yazdırmayı başardı.

Üçüncü ön eleme turunda ise Adana Demirspor-Osijek ile Beşiktaş-Nefçi Bakü ile Fenerbahçe ise Maribor ile eşleşti. İlk ayağı perşembe günü oynanacak karşılaşmalar öncesi temsilcilerimizin rakiplerini elemesi halinde gruplar öncesi son adım olan play-off turundaki rakipleri de çekilen kuralar sonrası belli oldu.

İŞTE TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ

Ali Koç'a sorulan soru Divan Kurulu'na damga vurdu Ali Koç'a sorulan soru Divan Kurulu'na damga vurdu

Fenerbahçe, Maribor'u elemesi halinde play-off turunda Twente-Riga eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Beşiktaş, Neftçi Bakü'yü elemesi halinde play-off turunda Aris Thessaloniki-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Adana Demirspor, Osijek'i elemesi halinde play-off turunda Olimpiakos-Genk eşleşmesinin kaybedeniyle karşılaşacak.

3'TE 3

Tüm temsilcilerimiz turnuvaya 2. ön eleme turundan katılırken, Adana Demirspor Cluj'u, Beşiktaş Tirana'yı, Fenerbahçe ise Zimbru'yu eleyerek adını üçüncü ön eleme turuna katılmaya hak kazanmıştı.

PLAY-OFF'TA İLK MAÇ 24 AĞUSTOS'TA

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

Editör: Necmettin Dursun